Kaarten


Kaarten

Tarot is een set van 78 kaarten met symbolische afbeeldingen, afwijkend van de normale 52 speelkaarten. De set wordt veel gebruikt voor persoonlijkheidsanalyse, voor meditatie en voor toekomstvoorspelling.
Een tarotlezer maakt gewoonlijk gebruik van verschillende leggingen, en laat dit vaak afhangen van het soort vraag dat gesteld wordt door de consultant. Zo is de "Jaarhoroscoop" een speciale legging voor voorspellingen en advies over het komende jaar, en is de "Twaalf huizen" geschikt als algemene levenslegging of om iemands vragen over gezondheid mee te beantwoorden.

Bij Wesley's Choice kun je verschillende tarotkaarten kopen of engelenkaarten kopen en engelen orakelkaarten kopen. Met deze kaarten kun je voor jezelf of voor andere tarot kaarten of engelen kaarten leggen en de toelichting daarop geven.
Bij de tarotkaarten of engelenkaarten zit een boekje met daarin de uitleg van de verschillende kaarten. Dit boekje kun je gebruiken als handleiding.

Wanneer je meer inzicht wil in je eigen leven of de weg die je bewandeld kunnen hierbij de tarot kaarten of engelen kaarten je helpen.Er zijn geen producten gevonden in deze categorie


Ledenomgeving


inloggen Wachtwoord vergeten?
Wachtwoord opvragen Inloggen?